Over Ons

Robert -  gitaar 


Speelt sinds begin 1995 in Traveller. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij DSM Sinochem Pharmaceuticals te Delft. Momenteel bespeelt hij Paul Reed Smith gitaren, maakt hij gebruik van een Marshall buizenversterker (JCM 2000 TSL 122) en Boss effecten (GT-8). Hij verzorgt de setlist voor ieder optreden, heeft deze web-site onder zijn hoede, en beheert de band-agenda van Traveller.

 

 Erik – zang

Zingen werd bij Erik thuis echt met de paplepel  ingegoten en daardoor kon hij waarschijnlijk al eerder zingen dan praten. Vooral tijdens de afwas ontstonden er met zijn 2 zussen veel 3-stemmige creatieve hoogtepunten. Zijn muzikale carrière is begonnen in samenzang met Haagse Willem uit Pernis met optredens o.a op de Scheveningse pier. Daarna is hij bij verschillende bandjes  terecht gekomen waaronder Make-it en Move-on.  Naast de zang deed hij daar ook percussie en slaggitaar. En nu dan bij Traveller. Samen met zijn zoon heeft hij ook met veel lol in de musical Rolf gespeeld. In het dagelijks leven werkt Erik als freelance personal coach in de begeleiding van jongeren, gezinnen en teams voor bedrijven.

 

Quentin  -  toetsen


Quentin speelt toetsen vanaf zijn 15e en werd al snel gevraagd in een rockband met zijn Roland Juno60 - inmiddels een klassieker onder de synthesizers. Een pianogeluidje maken kostte echt veel tijd en leek uiteindelijk nergens naar. Maar tijdens al die zolderkamer-uurtjes is de passie voor geluiden begonnen. Dus let op en luister goed, elk nummer krijgt zijn eigen piano-, hammond- of synth-sound. Met bloed, zweet en tranen aangepast aan TRAVELLER. Gearlist voor de liefhebbers:  Yamaha Montage 7,   Korg Triton Extreme, Roland AX1,  Boss SE50, Soundcraft Spirit Folio en een zere rug van het sjouwen. Naast het musiceren heeft Quentin zich ook verdiept in geluidstechniek. Quentin beheert en bedient de P.A. (geluidsinstallatie) en zorgt bij ieder optreden voor een zo optimaal mogelijk geluid.

Peter -  drums

 


Peter was nog maar 16 jaar toen hij z’n eerste bandje startte. Op z’n 18-de speelde ik hij een “short-wave” band waarin alleen eigen nummers werden gespeeld. In dezelfde tijd begon hij ook te spelen in een Dixielandband en deze band bestaat nog steeds.  Op 25-jarige leeftijd werd Peter benaderd om in de rock ‘n roll-band de Moondogs te spelen. Na dit 10 jaar gedaan te hebben is hij in de huidge band TRAVELLER gekomen, tot nu toe de leukste band voor hem! Hoewel Peter gediplomeerd hovenier is, houdt hij zich in het dagelijks leven bezig met z'n eigen dakdekkersbedrijf


Andy - bas        

    

Door het muziekprogramma Toppop enthousiast  gemaakt   voor muziek.  Toch pas op latere leeftijd begonnen met de gitaar en basgitaar.  Nu bespeelt hij uitsluitend de basgitaar en met veel plezier.  Bij Traveller zit Andy op zijn plek omdat wij regelmatig optreden en in de oefenruimte alleen " de puntjes op de i zetten" . Hij werkt  op een school waar hij techniekdocent is.


 

Eydie - zang

Eydie is Traveller komen versterken in 2017. Ze heeft jaren in diverse bands en samenstellingen opgetreden op uiteenlopende gelegenheden. In 2017 is ze doorgedrongen tot de halve finale van het tv-programma Holland's got talent, alwaar ze louter positive feed-back heeft ontvangen van de jury bestaande uit Gordon, Chantal-Janzen, Dan Karaty, en Angela Groothuizen. Eydie heeft veel meegemaakt in haar leven en hierdoor weet ze het publiek extra te raken. Met haar doorgeleefde powerstem blaast ze iedereen weg !

 

 

 

 

 

 

 

 


        

 

 

 

 

                            

 

 

 

 

 

Contact

Traveller Robert: 0613713253
Peter: 0650683628
Travellerband@hotmail.com